12 Disember 2007

ehem ehem...

ehem..ehem..ni nak propose logo utk kelab DEMI..ini idea yg saye ade...kepade sesape yg ade idea lebih canggih..ape kate bagik je...ek...

okey...itu sahaja yg saya ade...harap bagi komen dan cadangan laen...harap ade oran yg nak buat lagik lawa dari in...sebab saye rase sgt tak lawa ok??
okeyy...

1 ulasan:

UZAIR berkata...

naik sem ni boleh lah kita buat penjenamaan semula kelab. presiden kena bentangkan pelan jangka masa panjang kelab sebab presiden ada masa 2 tahun untuk realisasikan. kita buat mcm RMK9 tu lah, atau nak vouge lagi mcm wawasan 2020.

untuk idea logo yg pertama (paling atas) aku paling suka. nampak mcm profesional dan agak ceria. kalo yg kedua tu nampak stereotype sangat lah, pilihan warna yang salah dan nampak suram. bagi yg ketiga plak terlebih gedik, nampak mcm kelab debat sekolah2 menengah malaysia. mungkin kerana pemilihan font yg nampak mcm tak berapa formal di bahagian atas tu.