08 Disember 2007

Cadangan untuk Menubuhkan ALumni Kelab DEMI

Perhatian kepada semua ahli kelab, sy bercadang untuk menubuhkan Alumni Kelab DEMI.. sy mohon sebarang cadangan, pandangan, pendapat, idea, sumbangan dan yang sewaktu dengannya oleh pihak anda. Terima Kasih.

8 ulasan:

ALI XY berkata...

saya sangat menyokong! melihat keadaan semasa dan akan datang dalam kelab DEMI, sangat2 perlu di Tubuhkan Alumni DEMI...

memandangkan kita tiada Jurulatih sementara mahupun tetap, Alumni perlulah bertindak sebagai jurulatih sukarela...

Tahun hadapan, tinggal 4 sahaja senior yang tinggal termasuk saya... namun kami sendiri masih memerlukan bimbingan daripada mereka yang berpengalaman..

target kami, juara sekurang-kurangnya satu kejohanan debat...

walaupun ia di anggap mustahil, namun usaha tangga kejayaan

uzair berkata...

idea dah lama tapi belum direalisasikan. memang sangat2 perlu dibuat segera, buat dinner dulu lah. macam annual dinner kelab2 lain, tapi kita buat khas utk alumni dan pendebat2 kita.

kama berkata...

ok...tu je ke cadangan?mane lagi bebudak ni..herm..takpe..nnt kene fikirkan alumni punye logo..

UZAIR berkata...

alumni takyah bezakan dengan logo ahli biasa. taknak ade barrier nanti. lagipun sekali masuk kelab demi, anda adalah ahli seumur hidup.walaupun bayar yuran sekali jek (hahahaha jgn terasa bg yg malas bayar rm10). tak kira dah tukar universiti pun, kita masih satu keluarga. alumni gunakan logo yang sama lah. bila logo kita orang dah kenal, baru lah jadi mcm jenama yg dipercayai sedunia.

amni berkata...

akak setuju apa uzair cakap. tapi dari segi yuran tu akak tak setuju seumur hidup rm10 je. boleh tak kita buat yuran tahunan? berapa tu nanti kita bincang la. dari segi yuran tahunan tu baru kita dapat nilai seseorg ahli or alumni tu betol2 memberi komitmen atau tak. setakat rm10 setahun, akak rasa tak de masalah. insya ALLAH

UzaiR berkata...

saya nak bidas kak amni. saya tak bermaksud yuran rm10 seumur hidup. Maksud saya walaupun seseorang tu pernah bayar yuran sekali jek sepanjang bertahun-tahun hidup dalam kelab, kita masih anggap die keluarga. sekian mohon membidas. Kahakahahaha....

budak ikang berkata...

alumni ke tak alumni ke cadangan harus direalisasikan bukannye sekadar tinggal cadangan seperti biasanye.

ummi berkata...

salam...
saya amat sokong dengan penubuhan kelab alumni ni...
firstly, perlu cari semula semua data-data alumni yang ada dari penubuhan kelab dahulu, try contact, dan letak ruangan alumni pada blog ni. kenudian adakan reunion dan pastikan semua junior kenal dengan alumni2 ni...
develop system kita dulu.
jadi lepasni, klu kita pergi pertandingan walau dimana pun... atleast ada gak alumni yang tinggal di situ boleh bantu kita dalam penyertaan pertandingan debat tersebut.