10 Oktober 2008

DEMI Menang Cabaran Akademik UMT

3 Dara pingitan "mengapit" seorang Teruna....
Shafiq posing bajet Artis terkenal Malaysia

Dari kiri : Faz, James, Huda, Shafiq

Keluarga besar DEMI... Yakin je...

Muka Kegembiraan kerana menang anugerah..

Kelab Debat Mahasiswa Intelektual (DEMI) telah mencatat rekod baru apabila kedua-dua kumpulan yang dihantar ke Pertandingan Cabaran Akademik Universiti Malaysia Terengganu 2008 telah mencapai kemenangan dengan merangkul tempat ketiga dan keempat.

Ini menunjukkan walaupun kelab DEMI hanya sebuah kelab Sosial, namun dapat mengatasi kelab-kelab berunsur akademik yang lain.

Tahniah di ucapkan.

6 ulasan:

Anonymous berkata...

tahniah kpd team DEMI UTAMA A n DEMI UTAMA B... n tahniah juga cz DEMI tercalon top 5 utk Kelab Sosial Terbaik...
-HUDA-

Cik Jijah berkata...

weh...mn gmbar team B???
huhu..mentang2 r kami no 4 jer....
huhu..

Cik Jijah berkata...

oppss..lupa nk tambah..
tahniah utk Puan Rozita jugak sebab jd top 5 Penasihat terbaik...

¡Life's a Beach! berkata...

lah, patut pun y'all belum start training lagi, sibuk dgn pertandingan cabaran akademik.. ;P

Rezz Fukumoto berkata...

tahniah buat DEMI A & DEMI B....
walaupun tak johan tp still dapat no 3 & no 4 terbaik..tahniah..yang penting walaupun aku tak masuk ptndingan tu gambar aku tetap adakan hik hik hik.nak glamour kan...

ALI XY berkata...

yelah tu rezz... ko nak ambik crown shafiq sbg artiss.. dia kata nanti dia belasah ko ngan jelingannya yang tajam...hahaha