14 Januari 2010

Pertandingan Debat Piala Naib Canselor Kali Ke-7 UMT


(sila klik pada gambar untuk lebih jelas)

Terima Kasih.


Oleh : 
AJK Publisiti dan Multimedia, 
Pertandingan Debat Piala Naib Canselor Kali Ke-7 2010. 
Universiti Malaysia Terengganu.

7 ulasan:

Ali berkata...

kenapa takde nama kelab DEMI as a penganjur?

Cik Jijah berkata...

yup....aku pon fikir bnda yg sama...
perlu amat utk diletakkan tu...kt bhgn anjuran tu....
mgkin anjuran DEMI dgn krjasama hepa...

farissaharuddin berkata...

then lupe pula..x nampak logo pertandingan kat c2..hehehe

Ejalmlk berkata...

Saya ingin hadir ke pertandingan debat ini .. boleh send kan details pada swarg@hotmail.com

Riezal&Co.

Life's a beach! berkata...

tu la seniors.. where you all untuk tolong dgn junior yg ditangungjawab dgn jawatan publisiti? hehe.. ;P

傀儡 娃娃 berkata...

Oleh: AJK Publisiti dan Multimedia,
Pertandingan Debat Piala Naib Canselor Kali Ke-7.

Salam sejahtera. Maklumat pada banner adalah mengikut arahan daripada penasihat kelab. Untuk makluman kalian, debat PNC telah diusulkan di dalam meeting bersama pengawai HEPA dan banner tersebut akan dipaparkan pada luar pagar utama UMT. Kenyataan anjuran kelab DEMI akan dipaparkan pada poster pertandingan dan juga surat jemputan menyertai. Terima kasih.

ALI berkata...

Ermm.. ye ke.. macam tu pla..