15 Julai 2008

11 ulasan:

Anonymous berkata...

Tahniah abg Uzair sbb dpt anugerah Diraja :)

Life's a beach! berkata...

WTF??
Where's my name????
Who cares lah... I'm all done already.. Hehe.. Uzair & Kama, I wish ya guys all da best in your future.. I'm sure I'll be addressing you both with an additional 'title' in the future if ya know what I mean.. ;D

Hanu, Sabby & Berry.. thanks for debating with me and against me.. ya girls are truly God send, and I'm sorrie for anything bad I've done on ya.. I'll miss y'all..

Anonymous berkata...

Tahniah Da-beast, dont forget us here... ;)

Anonymous berkata...

salam....alhamdullilah baru2 ni kita dapat saksikan lagi sekumpulan warga demi yang telah bergraduat dengan cemerlang....TAHNIAH!!!! semoga kalian akan berjaya menempuh alam yang lebih mencabar diluar sana.....WELLCOME to new WORLD....semoga kejayaan mereka sumer menjadi motivasi untuk adik2 sumer untuk berjaya k....:-)

Anonymous berkata...

salam....alhamdullilah baru2 ni kita dapat saksikan lagi sekumpulan warga demi yang telah bergraduat dengan cemerlang....TAHNIAH!!!! semoga kalian akan berjaya menempuh alam yang lebih mencabar diluar sana.....WELLCOME to new WORLD....semoga kejayaan mereka sumer menjadi motivasi untuk adik2 sumer untuk berjaya k....:-)

Life's a beach! berkata...

Cheers to you anonymous..
I will definitely never forget the club that helped to make me the person I am today..
Plus, look forward to hear more of my rantings on environmental issues and hopefully I can make frequent visit over to UMT and helped the juniors with the debate training... ;D

Anonymous berkata...

i enjoy the convocation.
lots of things to see..
people.
and their successes..
i'm kinda jealous,heh..
but,the most of all is..
the convocation is THE BEST.. =)

UzaiR berkata...

Terima kasih kepada kalian semua. Terima tak terhingga buat semua ahli keluarga DEMi. Tanpa kalian mustahil untuk saya mengecapi kejayaan ini. Kejayaan saya adalah berkat doa, bimbingan dan sokongan kalian semua. Saya sangat bertuah diberi kesempatan untuk mengenali DEMI. Buat semua senior yang pernah membimbing saya sebelum ini, saya tidak tahu bagaimana untuk membalas jasa kalian yang ternyata besar dalam hidup ini. Buat adik-adik yang selama ini berkongsi susah senang bersama saya, saya doakan kejayaan kalian semua. Buat penyelaras kelab dari awal penglibatan saya bersama En Rafee dan kini Puan Rozita, saya amat berterima kasih atas segala tunjuk ajar. Memang terlalu banyak untuk diucapkan terima kasih, saya mohon ampun dan maaf andai ada sesiapa yang tidak disebut. Hanya tuhan sahajalah yang mampu membalas jasa baik kalian semua. Insyaallah, ada masa kita ketemu lagi.

Cik Jijah berkata...

terima kasih banyak2 jugak buat bimbingan abg uzair dan senior2 selama ini....

terima kasih ye,
abg2, kakak2 yang banyak bersabar dengan kerenah kami..
adik2 yang nakal ni..hehe..

maaf bnyk2 andai ada yang terlebih atau terkurang..

doakan kami yang masih di sini ya..
thanks a lotz....

Anonymous berkata...

Dengan name allah yang maha pemurah dan penyayang. (Bidasan)Jijah si gedegang... jgn nak prasan plak... ko 2 bukan adik lagi...da tue da ko 2.. da berbau tanah da... wawaw Kite da ade adik baru... ko 2 mmg nakal...xyah nak berselindung...(hujah)Tahniah yek buat abg2 and kak2 cnior yang bergraduat dengan cemerlang. Alhamdullilah.... syukur kepada allah.. sesungguh nye org yang berusaha akan membuahkan hasil... Abg Uzair kate kalo nak cemerlang mcm die kene jahat giler jugak mcm die..wawawaw... ingat 2 resepi kejayan... K, salam!!

Cik Jijah berkata...

uish..cik nony pun nk bidas I???
hello..i mmg muda ape..I br cek..mentee I pun muda dr I..hehe..
I luaran je nakal...tp baek sbnrnye..hehehe...
ang uzair jahat ke???hehe