05 Jun 2008

Video FAMILI DEMI 2007/2008

10 ulasan:

Azimi berkata...

hmmm...
nice video...
tapi, kenapa banyak muka pendebat BM sahaja?
sorry to say this Ali, but you should also include others as well macam Pashia, Aizat, Manu, Hanu, Sabby, and Berry...

"et tu, Brutus?"

ALI XY berkata...

oopss. Sori. Saya takde picture mereka. Saya saja je buat vid ni masa lapang. Lagipun ni bukan vid rasmi kelab. Nanti klu saya ada pic semua famili DEMI, saya buat semula k. Sori bangat... hehehe

Shafwan-Wahab berkata...

memang sikit laki-laki kita ni eh... adeih... XD

ALI XY berkata...

hehehe... betul jg. Kalau U lain, lelaki memang ramai. Inda apa, nanti semester depan, kita plan strategi tarik budak lelaki ramai2..

UzaiR Rusli berkata...

Bagus2..memang menarik video ni. Teruskan menghasilkan klip2 video yg menarik. Guys, apa yg korang nak buat utk ahli2 keluarga yang akan masuk nanti?

Anonymous berkata...

yang penting muka aku yg comel ne ada!!!hahahahaha!!!!

aBg Gary berkata...

yang penting muka aku yg comel ne ada!!!hahahahaha!!!!

Cik Jijah berkata...

comel ke??hehe..
comel la kot...ngeh3..
hmm...utk junior??
ape ek?? kita kena tarik junior dan mantainkan dalam kelab kita..
jgn ade lagi yg tibe2 dah ilang..
hehe..(sy la 2 satu ketika dulu..)

djdj berkata...

nape mke i kurang comel ea dalam video neh??
erm...

Anonymous berkata...

best gak video nie....